U nedjelju 30. lipnja 2019. svoj će koncert na Đakovačkim vezovima održati Domenica.

Domenica je svoju pjevačku karijeru započela kao prateći vokal za glazbeni projekt Tončija Huljića i njegov Tonči Huljić & Madre Badessa Band. Početkom 2017. najavila je odlazak iz benda. Njezin debitantski singl „Kad sam s tobom“ objavljen je 3. srpnja 2017. „Vidi se iz aviona“ izdan je kao drugi singl, koji kasnije postaje njezina prva pjesma na ljestvici top hrvatskih singlica Hrvatske diskografske udruge.

Nakon Domenice zabava se nastavlja s domaćim glazbenim sastavom Slavonia Band koji postoji od 2001. godine. Slavonia Band dobro je poznat bend na tamburaškoj glazbenoj sceni. Sastav se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza svih članova je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u.

Osim bogatog glazbenog programa, svakog dana na Đakovačkim vezovima, očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, vrhunska hrana i veliki izbor pića.

Glazbeni program održat će se u Vezovskom šatoru s početkom u 20.00 sati. Ulaz je besplatan. Svakako vas pozivamo da posjetite cjelodnevni program Đakovačkih vezova koji možete pogledati ovdje.